Ενδεικτικά Έργα ΕΣΠΑ Ίδρυσης Νέων Τουριστικών Επιχειρήσεων

Η εταιρεία μας με εμπειρία σε περισσότερες από 1.300 επενδύσεις και βραβευμένα έργα, διαχειρίζεται ένα σημαντικό αριθμό νέων επενδύσεων στο πλαίσιο της δράσης ΕΣΠΑ για την Ίδρυση Νέων Τουριστικών Επιχειρήσεων. Ο άρτιος τεχνικός σχεδιασμός ενός έργου, η βέλτιστη παρουσίαση αυτού, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου business plan για τον προσδιορισμό των προβλεπόμενων εσόδων, εξόδων της επιχείρησης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο για την έγκριση μιας πρότασης.

Κάτωθι παραθέτουμε συνοπτικές περιγραφές έργων, στις οποίες με την υποστήριξη της εταιρείας μας και σε συνεργασία με μελετητικά γραφεία των πελατών μας, έχει υλοποιηθεί ο αρχικός τεχνικός σχεδιασμός.

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 3 ΚΛΕΙΔΙΩΝ, 15 ΚΛΙΝΩΝ
ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ | ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ 

        

Σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 544,76 τμ. εντός ορίων παραδοσιακού οικισμού στην Άνω Μερά Μυκόνου, προτείνεται η ανέγερση συγκροτήματος ενοικιαζόμενων επιπλωμένων διαμερισμάτων, συνολική δυναμικότητας 6 διαμερισμάτων - 15 κλινών.

Το συγκρότημα αποτελείται από δύο κυρίως ανεξάρτητους όγκους οι οποίοι διατάσσονται κεντρικά του οικοπέδου με σχετική αμφιθεατρική διάταξη για την μέγιστη εκμετάλλευση της θέας. Η αρχιτεκτονική σύνθεση του συγκροτήματος διαμορφώνεται ακολουθώντας τα παραδοσιακά και μορφολογικά χαρακτηριστικά της Μυκόνου ( Κυκλαδίτικη παραδοσιακή Αρχιτεκτονική) εντάσσοντας παράλληλα στο σχεδιασμό τη σύγχρονη αισθητική & design.


ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ | ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ανέγερση έξι ξεχωριστών κατοικιών. Η εταιρία Oikos Suites Ιδρύθηκε το 2017, με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες επιπέδου στους τομείς του τουρισμού και εκδηλώσεων γάμων.

  • 4 Σουίτες 90,110,145,155 μ2 και 2 στούντιο 55 & 70 μ2 παρουσιάζουν τον Οίκο boutique residences  της Κεφαλονιάς.
  • 4 Πισίνες πλαισιώνουν τα δύο κτιριακά συγκροτήματα

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ
ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ | ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Νεόδμητος παραδοσιακός ξενώνας στην περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας. Το πετρόχτιστο κτίσμα αναπτύσσεται σε δύο ορόφους, δύο ανεξάρτητα, ευρύχωρα διαμερίσματα με δυναμικότητα 10 κλινών. Ο σχεδιασμός του ακολουθεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου σε μια λογική ένταξής του στο ευρύτερο περιβάλλον και ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του. Η πέτρα, το ξύλο και το κεραμίδι συνδυάζονται σε μια σύνθεση που δε χάνει τη μοντέρνα αισθητική της χαρίζοντας στον επισκέπτη χώρους ευχάριστους και άνετους που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις


ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΠΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ 4 ΚΛΕΙΔΙΑ,14 ΚΛΙΝΕΣ
ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ | ΛΕΥΚΑΔΑ

Το οικόπεδο μελέτης βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της Λευκάδας στο λιμάνι του οικισμού Νικιάνα. Δεδομένου ότι το τουριστικό διαμέρισμα αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές διαμονής κατά τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, στο οικόπεδο σχεδιάζεται ένα συγκρότημα εφτά επιπλωμένων διαμερισμάτων.


ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ | ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

           

Σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 542,34 τμ. στη Δυτική Παραλία Κυπαρισσίας, προτείνεται η ανέγερση συγκροτήματος τριών ανεξάρτητων ενοικιαζόμενων επιπλωμένων κατοικιών.Το συγκρότημα αποτελείται από δύο ανεξάρτητους όγκους οι οποίοι διατάσσονται περιμετρικά του οικοπέδου ενώ στον κοινόχρηστο χώρο διαμορφώνεται κολυμβητική δεξαμενή και χώρος πρασίνου. Κεντρική ιδέα του σχεδιασμού του συγκροτήματος είναι  η ενοποίηση του εσωτερικού με τον εξωτερικό υπαίθριο χώρο,  και η εκμετάλλευση της περιμετρικής θέας προς τη θάλασσα. Τέλος, μορφολογικά γίνεται ένας συνδυασμός μοντέρνας αισθητικής με παραδοσιακές υλικότητες, με σκοπό τη διαφοροποίηση του συγκροτήματος από το δομημένο περιβάλλον αλλά παράλληλα την ένταξή του σε αυτό. 


ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ | ΣΥΡΟΣ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τρεις τουριστικές επιπλωμένες τετράκλινες κατοικίες, με  εμβαδό 66,00 μ2 έκαστη και με κοινόχρηστη πισίνα στην παραλιακή τοποθεσία «Δελφίνι» της Σύρου. Το συγκρότημα των κατοικιών είναι πλήρως εναρμονισμένο στο φυσικό περιβάλλον, με απεριόριστη θέα στην παραλία «Δελφίνι» και η μορφή τους τηρεί με σεβασμό τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τοπικής αρχιτεκτονικής των Κυκλάδων. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του συγκροτήματος υπακούει στις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών με έμφαση μιας ήρεμης διαμονής.


ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ
ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ | ΒΟΥΛΑΘΡΑ, ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

            

Σε συγκρότημα υφιστάμενων ανεξάρτητων κατοικιών εντός οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 38.000 τμ. στη Βουλάθρα Νέων Στύρων Ευβοίας, προτείνεται η αναδιαμόρφωση του εσωτερικού χώρου  κατοικιών με σκοπό τη δημιουργία σύγχρονων ενοικιαζόμενων επιπλωμένων τουριστικών διαμερισμάτων.

Στον συνολικό χώρο του οικοπέδου, ο χρήστης-ενοικιαστής θα έχει τη δυνατότητα της χρήσης των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και των χώρων αθλητικών δραστηριοτήτων. Τέλος προτείνεται η επανάχρηση του χώρου καταστήματος του οικισμού ως βοηθητική λειτουργία για τη καθημερινότητα των ενοίκων.


ΙΔΡΥΣΗ ENOIKIAZOMENΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ
ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ | ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΑΜΟΡΓΟΣ

 

Σε υφιστάμενο διώροφο κτίσμα εντός του οικισμού "Λαγκάδα" στην Αμοργό, εμβαδού 114τ.μ., προτείνεται ανακαίνιση και αναδιαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου με σκοπό την τουριστική εκμετάλλευση. Στο κτίριο θα ενταχθούν τέσσερα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα συνολικής δυναμικότητας δέκα κλινών. Κάθε όροφος θα χωριστεί σε δύο διαμερίσματα με τη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση των υπαρχόντων διατάξεων και χωρισμάτων. Στόχος των επεμβάσεων είναι να συμβάλλουν στην λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου αναδεικνύοντας τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του με μια σύγχρονη ματιά που, όμως, δεν αλλοιώνει την ταυτότητα του κτίσματος και συνολικά του οικισμού. 


ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ
ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ | ΨΑΘΑ

Το κατάλυμα που βρίσκεται στη περιοχή Ψάθα του Δήμου Βιλίων θα είναι κατηγορίας 4* κατασκευασμένη με υλικά και εξοπλισμούς εξαιρετικής πολυτέλειας.Η διαμόρφωση των όψεων σε συνδυασμό με τις ξύλινες πέργκολες, δημιουργούν εσοχές – εξοχές σε κάθε ανεξάρτητο κτίριο με αποτέλεσμα μια αρμονική σύνθεση όγκων. Η εσωτερική διακόσμηση, θα δημιουργήσει χώρους ελκυστικούς ιδιαίτερα φιλικούς στους επισκέπτες . Η λιτότητα των γραμμών και η προσεχτική επιλογή των υλικών εξασφαλίζουν την επιθυμητή πολυτέλεια σε συνδυασμό με την ηρεμία. Η εξυπηρέτηση των πελατών θα υποστηρίζεται από σύγχρονη τεχνολογία σε όλη την έκταση του ξενοδοχείου, τόσο στους κλειστούς όσο και στους υπαίθριους χώρους, ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση στις εκάστοτε επιθυμίες. Το κατάλυμα θα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επισκέπτες του, με παροχές που συνδυάζουν την μοναδική εμπειρία διαμονής.