Εταιρεία

Ενισχύουμε μαζί την ελληνική επιχειρηματικότητα σε όλα τα επίπεδα!

Η REVIVAL Consulting Services SA είναι μια συμβουλευτική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1998 από τη συγχώνευση δύο εταιρειών, της «Αντύπας Ε.Π.Ε», η οποία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1998 από τον Γεώργιο Αντύπα (Οικονομολόγο, απόφοιτο του Παν/μίου Πειραιά) και της “Geonet”, η οποία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1994 από τον Γαληνό Μοσχίδη (Χημικό Μηχανικό, απόφοιτο του Ε.Μ.Π).   

Στόχος της συσταθείσας επιχείρησης υπήρξε η δημιουργία και προσφορά πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό. Αφουγκραζόμενη, πλήρως, τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων,   η Revival ταξινόμησε τις υπηρεσίες της σε πέντε διαφορετικά Strategic Business Units (SBUs):

  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  • Αναπτυξιακά Προγράμματα
  • Hospitality Exclusive Services
  • Πληροφορική & Τεχνολογία
  • Προστασία Δεδομένων

Η εταιρεία έχει κατορθώσει για περισσότερο από 20 έτη να χαράξει μια μεγάλη και ξεχωριστή πορεία στον Ελλαδικό χώρο, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα σε όλα τα επίπεδα, έχοντας υποστηρίξει πάνω από 2.500 επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι 800 είναι ξενοδοχειακές μονάδες.

Οι σύμβουλοι της Revival είναι πιστοποιημένοι από τον Οργανισμό Πιστοποιήσεως Συμβούλων και εξειδικεύονται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία, η οποία παρέχει Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού και Στρατηγικής, δημιουργώντας Αξιόπιστες Λύσεις.

Η διάθεση των Οικονομικών Υπηρεσιών και των Λύσεων Μηχανογράφησης με την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα μέθοδο του outsourcing, έχει δημιουργήσει σημαντική προστιθέμενη αξία και έχει εδραιώσει την εταιρεία μεταξύ των ισχυρών στους τομείς δραστηριοποίησης της.

Η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί, επενδύοντας σε τάσεις όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), τα οποία καθορίζουν ολοένα και περισσότερο τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία αναδιαμορφώνει τη ζωή μας.  

Η Revival έχει διακριθεί για την προσφορά της στο επιχειρηματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την ελληνική βιομηχανία και την κοινωνία εν γένει. Πιστή στο όραμα της για υπηρεσίες υψίστης ποιότητας, συνεχίζει να στηρίζει τις επιχειρήσεις για την μετάβαση τους στη νέα εποχή…αυτή του ψηφιακού μετασχηματισμού.