Κατασκευές

Ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στον κλάδο των Κατασκευών, προσφέροντας ετοιμοπαράδοτες λύσεις (Turnkey solutions), με ολιστική προσέγγιση 360°!

Η βιομηχανία των κατασκευών αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την ανάπτυξη και ασφαλή στήριξη της οικονομίας μας, ενώ παραμένει αλληλένδετα συνδεδεμένη με την βιομηχανία του Τουρισμού και τις αυξομειώσεις που παρουσιάζει η ζήτηση του.

Ο κατασκευαστικός κλάδος στην Ελλάδα περνάει μια μακρά περίοδο ύφεσης, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και της σημαντικής πτώσης των επενδύσεων σε υποδομές. Σταδιακά, όμως, αρχίζει να παρατηρείται μια ελπιδοφόρα ανάκαμψη σε διάφορους τομείς, όπως στην οικοδόμηση κατοικίας και τα δίκτυα μεταφορών και ενέργειας. 

Στη Revival, διαθέτουμε μια εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα, τόσο σε θέματα υποδομών, όσο και σε θέματα οικονομικά, φορολογικά και εμπορικά, που συνεισφέρουν σημαντικά σε όλα τα στάδια ζωής ενός έργου, από τον αρχικό σχεδιασμό, την ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου, τη χρηματοδότηση και την κατασκευή του, μέχρι την ολοκλήρωση και την διασφάλιση της επιτυχημένης λειτουργίας του.  

Το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027, σε συνδυασμό με ιδιωτικά έργα, θα δώσουν νέα πνοή στον κλάδο, ο οποίος με την σειρά του θα αποτελέσει ισχυρό στήριγμα για την ελληνική οικονομία και τις προσπάθειες που καταβάλλει η χώρα για την έξοδο της από την ύφεση.   

Η Revival, με την μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο, σε συνδυασμό με τον Αναπτυξιακό Νόμο και τις δράσεις ΕΣΠΑ, έχει αναπτύξει και ολοκληρώσει επιτυχώς πληθώρα έργων και θα συνεχίσει να δρα δυναμικά για την αναστήλωση των επιχειρήσεων, τη βιώσιμη ανάπτυξη τους και την ανάκαμψη της οικονομίας. 

Απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις και σε επενδυτικά Funds που επιθυμούν να μετατρέψουν την πρόκληση σε ευκαιρία. Προσφέρουμε ετοιμοπαράδοτες λύσεις (Turnkey solutions) με ολιστική προσέγγιση 360°!

Σχεδιάζοντας ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις για κάθε πελάτη ξεχωριστά - ιδιοκτήτες, εργολάβους, δανειστές και επενδυτές - συμβάλλουμε στην εκπόνηση μελετών και την ολοκλήρωση μεγάλων και απαιτητικών έργων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με βαθειά γνώση της αγοράς, υπευθυνότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.