Τουρισμός

Ο Τουρισμός αποτελεί το βασικό προϊόν και αφορά πολλαπλά μέρη του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού της χώρας μας

Ο χάρτης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας αλλάζει άρδην τα τελευταία χρόνια. Οι επιχειρηματίες αντιλαμβάνονται ότι ο συνδυασμός ήλιου και θάλασσας δεν είναι, πλέον, ο σημαντικότερος παράγοντας προσέλκυσης τουριστών και στρέφονται προς τη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που θα προσδώσουν μια ολιστική προσέγγιση, εστιάζοντας στην ποιότητα. Επιπλέον, η πανδημία του COVID-19 διαμορφώνει τις νέες απαιτήσεις στην Τουριστική Βιομηχανία, οι οποίες είναι ριζικά διαφορετικές από τις ισχύουσες έως σήμερα. Έτσι, η αναδιάρθρωση της λειτουργίας μιας μονάδας φιλοξενίας τουριστικού καταλύματος, στα πλαίσια των τρεχουσών συνθηκών, είναι πρόκληση.   

Ο τουρισμός είναι ίσως ο πιο ραγδαία μεταβαλλόμενος χώρος, παγκοσμίως, με μεγάλες ευκαιρίες εξέλιξης, αλλά και πολλές απαιτήσεις. Η κατασκευή και διαμόρφωση τουριστικών καταλυμάτων έχει μετεξελιχθεί σε ένα δυναμικό περιβάλλον με τεχνολογικές καινοτομίες, το οποίο πριν λίγα χρόνια φάνταζε ένα μακρινό σενάριο. Οι επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων καλούνται να προσαρμοστούν σε αυτές τις αλλαγές πιο γρήγορα από ποτέ, να διαφοροποιηθούν και να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες τους.  

Πλέον της αναδιάρθρωσης, για να μπορέσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις και προτιμήσεις της αγοράς, θα πρέπει να αναπτυχθούν νέα είδη καταλυμάτων όπως πανδοχεία, ξενώνες και Bed & Breakfast (μικρά καταλύματα που προσφέρουν φαγητό ή/και πρόγευμα). Χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς πως στην βιομηχανία του τουρισμού, αναλαμβάνουν σημαντικό ρόλο τα ορεινά θέρετρα. Αν στα παραπάνω, προστεθούν οι νέες τάσεις στην αγορά σχετικά με την ραγδαία ανάπτυξη των οινοποιείων, την στροφή προς τον αγροτουρισμό και την προσθήκη στην εξίσωση των κάμπινγκ πολυτελείας που αποτελούν παγκόσμια τάση, γίνεται αντιληπτό ότι οι τουριστικές επιχειρήσεις αποκτούν ως κοινό παρονομαστή την αναδιάρθρωση και τις μεγάλες ανακαινίσεις.     

Στη Revival, αντιλαμβανόμενοι τις πραγματικές ανάγκες των ιδιοκτητών και των τάσεων της αγοράς, δημιουργήσαμε νέες, πρωτοποριακές και εξατομικευμένες υπηρεσίες, οι οποίες ανιχνεύουν, ιεραρχούν και επιλύουν όλα τα κρίσιμα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει μια τουριστική επιχείρηση σήμερα, αλλά και στο άμεσο μέλλον.

Σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεται η επιχείρησή σας, από το πρώιμο του σχεδιασμού, μέχρι το τελικό της πλήρους λειτουργίας της, τα έμπειρα στελέχη της Revival είναι σε θέση να σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις που επιλύουν, ουσιαστικά, οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.